Torsdag

Jag blev snabbt inslängd i verkligheten igen efter att ha jobbat min första dag som vikarie på skolan där jag var endel innan jag flyttade. Det är roligt och tiden brukar kunna rulla iväg då. Efter en lång dag ute i solen så har jag skaffat mig den värsta brännan som världen har skådat. Jag tror att begreppet röd som en räka har fått en definition. Det enda positiva var väl att bonnbrännan har jag jobbat bort även om den blivit ersatt av shorts-, strump- och ”urringnings”-bränna. Jag har att jobba på i sommar med andra ord.

Tudi reds ut idag och det är planen att hon ska göra fram till tävlingen. Det finns få ställen att rida på just nu med tanke på att det är tävlingar på strömsholm och jag helst inte vill rida upp till området för att komma in på en skogsslinga. Igår vilade hon iallafall och jag var iväg och red en annan häst på kvällen.

Imorgon jobbar jag till klockan 17.00 och sedan ska jag ut till Tudi. På lördag är jag ledig och hoppas på att jag ska hinna med att ta tag i allt här hemma. Jag tar det lite allt eftersom men fortfarande står packningen ute på altan i väntan på att det ska sorteras iordning. Det finns alltid att göra så tanken är att göra upp en lista och börja bocka av den. På söndag startar jag och Tudi en klass och jag hoppas att vi slipper den brutala värmen.

DSC_0224

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s