Nyby Torshälla Ridklubb – 10/6


Det blev en varm men kort dag i Nyby Torshälla där jag och Tudelu hoppade en 110cm klass tillsammans med 4fel. Det var få starter under dagen och jag hade räknat med en betydligt längre dag men lagklassen som var innan min klass gick fort då det inte var tillräckligt många felfria för att ha en omhoppning.

En pigg Tudi i värmen ledde till att jag gjorde lite dumma missar men vi är glada att vara på banan igen och speciellt nu när utesäsongen är igång på riktigt. I den här klassen plockade jag in ett extra galoppsprång på två linjer då jag trodde att jag hade en mycket större galopp än vad jag i själva verket hade. På den andra linjen kom nerslaget och det blev alltså ingen omhoppning för oss men vi är nöjda och glada iallafall. Det är vår tredje 110cm tillsammans och det känns lätt och roligt att styra runt. Men till nästa gång får jag tänka på att följa galoppen framåt så som jag har gjort när jag ridit inomhus för att hon ska räcka fram. Jag har en tendens att tänka alldeles för mycket när jag rider och då blir det oftast fel.

Planen nu är att hon kommer att starta på Hallsta Ridklubb nästa helg 100cm och 110cm för att veckan därpå starta på Vänsta Ryttarförening 110cm och 115cm.

DSC_0038DSC_0045Skärmavbild 2018-06-10 kl. 14.17.09

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s