Ännu en ny vecka

7 kopia
Gottfrid KAN, Stora Ekeby Ridklubb, hösten -16

Jag känner verkligen att livet flyter på. Hade räknat med att det skulle kännas trögstartat att komma hem men det fick jag äta upp. Utan jobb kommer jag inte att vara i sommar med andra ord och det känns bra att ha någonting att göra så att jag inte blir allt för bekväm i vardagen.

Jag har redan hunnit med att rida två nya hästar, två ponnyer dessutom. Visst har jag efter ett år med Tudi och många månader i Skåne vant mig vid storleken av att rida storhäst men ändå klappar mitt hjärta lite extra för ponnyer och det ska bli roligt att ha lite fler hästar att rida i sommar. Det finns mycket som jag behöver träna vidare på med min egen sits och ju fler timmar i sadeln borde innebära att jag får chans att utveckla dessa saker om jag tar mitt ansvar och tänker på det medan jag rider.

Min förhoppning är att tävlingsområdet kring strömsholm ska plockas ner under veckan så att jag och Tudi kan utnyttja både ridbanor och ett härligt väder. På lördag väntas tävling och innan dess skulle jag behöva komma ut och lägga upp galoppen lite. Våga rida framåt och släppa lite på handbromsen som jag hade i under gårdagen, det görs bäst några varv runt galoppbanan vid slottet.

6603705_small
Adonis, Strömsholm, våren -17

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s