En evig karusell

img_5165

Mitt sommarlov blev allt annat än ledighet. Jag har inte fast jobb eller säkrade timmar hela sommaren men jag kommer att jobba betydligt mer än vad jag gjort under de två åren efter att jag tog studenten. Men jag inser också att jag trivs med det. Jag trivs med att kliva upp ur sängen varje morgon och ha dagen uppgjord framför mig. Ledighet är verkligen inte heller fel men då har jag en tendens att sova bort förmiddagarna för att sedan känna mig rastlös resten utav dagen och avslutar då med att gå och lägga mig, alldeles för sent, med en känsla av att man slösat bort en dag på ingenting.

Dagarna passerar och jag har redan hunnit vara hemma i två veckor. Det börjar bli verkligt nu att jag har lämnat skåne och tiden där bakom mig med fokus på allt det som finns framför mig. Det är sorgligt och tomt att veta att det inte är den vardagen som jag kommer att gå tillbaka till hur mycket jag än skulle vilja. Jag behövde året på flyinge för att pröva mina vingar likaväl som jag behövde komma hem och smälta allt det jag har upplevt. Jag behövde göra allt det där, göra mina egna misstag och lära utav motgångarna jag stötte på. Leva de drömliv som södra Sverige faktiskt erbjöd. Men jag njuter av Strömsholm och är förväntansfull inför de dagar som väntar.

Tudelu och jag har hunnit med att delta på vår första terrängträning(utomhus), i och med den så lyckades vi ta fälttävlanskortet och vi är nu redo att ge oss ut på tävlingsbanorna i annat än hoppning. Jag tänker ta en dag och se över vad det finns för tävlingar kvar nu i sommar och sedan börja planera inför hösten. Tudelu glänste och gjorde träningen som om hon inte hade gjort annat vilket var väldigt roligt. Med spetsade öron och i full galopp provade vi alla möjliga typer utav hinder och vi ser fram emot nästa träning tillsammans.

Denna lördag har vi spenderat på Hallsta Ridklubb där vi fick två snöpliga nerslag, ett i varje klass. I första klassen tog vi med oss sista hindret i omhoppningen och i andra klassen tog vi inhoppet i kombinationen i grunden. Tråkigt men andra rundan var ändå väldigt bra tycker jag. Handbromsen var lämnad hemma och vi red kanske i en aningens för stor galopp som då blev lite platt. Men vi är nöjda och nu ser jag fram emot att testa på 115cm nästa vecka!

Skärmavbild 2018-06-16 kl. 14.32.32img_5161img_5159Skärmavbild 2018-06-16 kl. 14.33.05

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s