Success is walking from failure to failure with no loss of enthusiasm

DSC_0069

Inleder veckan med tre arbetsdagar och sedan är jag ledig torsdag och fredag innan jag jobbar vidare i helgen. Det är många tankar som går just nu och jag funderar vidare på hur framtiden kommer att se ut. Den svenska sommaren är tillbaka och den tropiska värmen har lämnat oss och vi välkomnade regn, åska och blixtrar för någon kväll sedan. Men det är härligt att rida i blåsten så att flugor, mygg och knott lämnar oss ifred.

Hästar att rida har somsagt verkligen inte blivit något problem. Om man ändå kunde leva på att rida hela dagarna? Nu har jag tre extra hästar som jag kommer att rida regelbundet utöver Tudi vilket är jätteroligt.

Tudi tävlar på torsdag och gick ett pass ute igår lite lugnare och idag red vi till slottet och tog ett varv runt galoppbanan innan vi red dressyr inne på en utav banorna där. Imorgon skrittar vi ut och spar på krafterna inför torsdagens starter. Igår red jag även på Callie som hon kallas. Vi gjorde nog vårt bästa pass hittills tillsammans och det kändes så roligt. Jag behöver hitta lite knappar men igår kändes det som att en polett trillade ner hos mig och därefter blev allt betydligt enklare. Vi rullade över ett litet hinder där hon bara skulle ligga kvar och vänta vilket är svårt nog när hon inte har orken eller balansen att riktigt göra det. Men hon vill så väl hela tiden och jag red runt med ett leende på läpparna.

Vanligtvis jobbar jag till 16.30 och åker till stallet vid 17.30 och är där till mellan 20.00 och 21.00 tiden. Väl hemma har jag en del annat som ska göras så därför blir skrivandet en aningens bortprioriterat men jag gör mitt bästa för att hålla er uppdaterade när tiden finns över. Men då förstår ni kanske varför jag inte riktigt hinner med att skriva någonting här. De dagar jag har ridit en extra häst har jag varit hemma innan 22.00 tiden. Jag behöver fler timmar på dygnet eller hitta ett sätt att tjäna pengar på bara genom att andas? Det är tur att jag älskar det här!

En reaktion till “Success is walking from failure to failure with no loss of enthusiasm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s