Tävling och Glad Midsommar

Vilken härlig känsla det var att gå i mål igår efter 110cm klassen. Jag har ridit några 110 men inte speciellt många alls. De på flyinge som jag red var bara bedömning A, alltså en grundhoppning där man endast behövde vara felfri. De två som jag red här hemma innan gårdagen har jag rivit redan i grunden men nu igår så lyckades vi sätta en felfri ritt både i grund och omhoppning. Det känns som att vi blir säkrare tillsammans och det kändes bra när jag gick banan till 115cm klassen som var efter men tyvärr så tog energin slut och jag orkar inte riktigt supporta henne när jag måste rida på styrka. Så vi fick ett stopp på hinder nummer tre och tidsfel med det. Men i mål kom vi och det får vi vara nöjda med!

På morgonen var jag ute och red två ponnysar, en som jag precis börjat hjälpa till med och sedan Gasira som red lite innan jag flyttade till skåne i höstas. Båda är väldigt fina och det var framförallt roligt att rida Gasira igen eftersom jag trivs väldigt bra med henne. Fick hoppa några språng också och hon hoppar mig ur sadeln endel språng!

Något negativt går såklart att hitta även denna dag, det regnade i princip hela dagen och jag var blöt och kall ända in på kroppen efter morgonens ridning och fick byta om till torra kläder innan vi åkte på tävling. På tävligen höll regnet i sig och efter några timmar där var varje kroppsdel genomkall och blöt. Man bör inte klaga på regnet med tanke på vattenbrist och torka men just igår kändes regnet mindre välkommet.

img_5254img_5255img_5245img_5243img_5244

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s