En betydligt bättre fredag

Dessa killar roade jag mig tillsammans med under förmiddagen. Inte så spännande kanske men väldigt roligt. Som sagt har jag gått in i någon hästtrans sen jag kom hem och allt jag ser är dessa fantastiskt snälla ögon och mjuka mular. Det är verkligen allt jag behöver. Om jag inte missminner mig helt är båda dessa grabbar 3år, eventuellt 4år? När jag gick in i unghästblocket i våras var jag väldigt osäker och försiktig för att jag eventuellt skulle förstöra någonting under inridningen. Nu är de här två då redan inridna och väldigt trevliga att rida men det är roligt att den där osäkerheten är som bortblåst och att jag vågar lita på min magkänsla.

Tudelu och jag red ut nu på eftermiddagen när värmen hade lagt sig en aning. När det är som värst går det knappt att lämna gården utan att få med sig bygdens alla flugfän och broms. Varken jag eller Tudi klarar av att koncentrera oss då när vi ständigt fokuserar på att komma undan från alla bett. Att Tant-Tudi sedan har flugsprays-fobi gör ju inte saken bättre. Hon är bland det snällaste som vandrat på denna jord och det finns få saker som kan göra henne upprörd, flugsprayen är dock en av dom och det räcker ofta med att den står synligt framme i stallet för att locka fram Bulldozer-sidan hos Tudi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s