Vecka 27

Härliga måndag, ännu en ny vecka och jag känner redan på mig att den här sommaren kommer att flyga iväg. Kommer jag överhuvudtaget ha tid att njuta av den ledighet som jag faktiskt behöver? Det är en förhoppning åtminstone.

Jag började morgonen med fordring och utsläpp i stallet, fortsatte med att pyssla klart med det som skulle göras innan jag och Tudelu red ner till slottet. Denna gång red vi över bron och höll till på ängen som ligger på framsidan av slottet. Där fanns det bra med yta för att kunna utnyttja galoppen ordentligt och locka till sig lite framåtbjudning. Det är nästan som man kan tro att både jag och Tudi har tagit sommarlov, för just nu går vi båda på halvfart och är lika trötta båda två. Värmen eller motivationsbrist, det är fortfarande oklart. Fin blev hon efter att vi båda kommit igång. Vi laddar för tävling på lördag och sedan är tanken att hon ska få lite sommarvila innan vi kör igång igen.

Innan lunch red jag ett pass på fina Callie som innehöll hoppning med hjälp utav hennes ägare. Det är sådan skillnad på att rida Callie jämfört med Tudi, helt olika varandra och det är en utmaning att ställa om sin ridning från att vara övertydlig med Tudi till att absolut inte göra för mycket på Callie. Fantastiskt fin var hon iallafall och vi fortsätter jobba vidare med att bara kunna ligga kvar och vänta in språnget istället för att rusa när hon ser en distans.

Nu äter jag lunch och fortsätter sedan kvällen med att jobba. Veckans planer är att jag ska hinna med att rida lite fler hästar, hopptränar en ponny på onsdag och jobbar torsdag, fredag och söndag. Jag försöker att ta tillvara på guldkornen i vardagen och göra det bästa utav varje dag, hittills är jag väldigt nöjd med hur det går.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s