Köpings Ridklubb – 7/7

img_5466

Jag vill verkligen inte inleda med att klaga på vädret så jag får helt enkelt skriva att regnet var välbehövligt nu i torkans tider. Regnet vräkte ner inatt när jag var upp för att dricka vatten och jag blev tvungen att dra igen fönstret som jag hade på vid gavel. Hästarna fick iallafall komma ut i hagen precis lagom till när det hade slutat och jag kunde göra klart stall och packa utrustning inför tävlingen medan Tudelu åt sin frukost.

Det blev en mindre intressant tävlingsdag idag då varken vädret eller resultaten var någonting märkvärdigt. Jag fick ett tråkigt nerslag på hinder nummer tre och blev lite forcerad resten av banan. Jag förstår verkligen inte hur svårt det kan vara att bara åka med ibland, varför försöker jag alltid att lägga mig i? Mellan hinder nummer ett och två började jag backa av lite för mycket och red därför på lite framåt mot nummer tre som var ett räcke, det blev flackt och vi tog med oss den. I övrigt hade jag en trevlig känsla genom banan och det kändes som att Tudi tyckte om den större gräsbanan som Köping har och sedan de svalare vädret.

Efter idag ska Tudi få lite sommarlov. Det tycker jag att hon förtjänar i och med den här våren, alla tävlingar som vi tryckt in sedan vi kom hem och med tanke på att hon blir väldigt påverkad utav värmen. Min plan är dock att hon ska komma ut och röra sig lite under vilan ändå eftersom hon gärna blir stående i hagen. Under den här tiden tänkte även jag försöka mig på att ha lite sommarlov och planera inför den kommande hösten. Det kan nog inte bli annat än bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s