You can either focus on what’s tearing you apart or what’s holding you together

Jag är lyckligt lottad som får göra det jag älskar hela dagarna. Men är det inte så det ska vara, att man ska ta tillvara på varje dag som vi erbjuds? Antingen ändrar man situationen eller så ändrar man sin inställning till den. Verkligen långt ifrån det lättaste att leva efter men jag har insett att alla bekymmer blir betydligt mindre om man väljer att leva på ett sådant sätt. Jag går bokstavligt talat runt med ett leende på läpparna när jag får rida så mycket som jag gör, så jag tänker njuta så länge det varar.

Sista dagen på denna vecka är nu gjord, tröttheten börjar ta över och då är klockan inte ens 21.00? Men det är härligt att börja morgonen redan efter 05.00 och inleda den tillsammans med hästarna. Jag fick prova en ny häst idag, Hunter, ett dressyrpass i ridhuset gjorde susen för både honom och för mig. Det var längesedan jag var så motiverad till att jobba både med min egen sits och med hästen. Nu känns varje ridpass som en möjlighet att arbeta bort mina spända axlar, omvridna händer och utstående armbågar. Direkt på nästa häst, Mosse, som fick jogga runt galoppbanan vid slottet i solen. En aningens för mycket framåtbjudning hade vi idag så jag fick ständigt vara där och påminna, men nöjda och glada kunde vi rida hemåt igen efteråt.

Tudelu går somsagt in i sin vila nu så idag borstade vi bara och det är väl ungefär det som vi kommer att göra de kommande två veckorna bortsett från några lugna uteritter. Jag hann redan igår börja kika på tävlingar igen, det blir inget långt uppehåll för redan en vecka efter vilan så är tanken att vi ska åka till Sportriders och tävla tillsammans. Sedan åker jag iväg nästan två veckor i augusti igen för att jobba och då är min förhoppning att jag ska hitta ridhjälp så att hon inte blir stående en period till.

Ny vecka imorgon och jag inleder med ledighet, jobbar fredag till söndag men har mycket annat roligt inplanerat under denna vecka. Två ridpass tillsammans med Callie och en hoppträning med ponnyn Goldie bland annat men nu har jag lovat mig själv att njuta av ledigheten, våga gå och lägga sig utan att ställa klockan – även om jag ändå brukar vakna av mig själv så ska det inte finnas någonting som stör.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s