Måndag vecka 28

img_5561

Veckan inleds med några lediga dagar och kommer att avslutas med jobb fredag till söndag. Men att vara fri från jobb innebär inte alltid ledighet, utan mer att man kan välja hur man planerar sin tid. Det känns fortfarande som att jag lever i ett flyttkaos, kanske för att jag knappt längre vet vad jag äger och mitt rum är under renovering. Allt är uppackat sedan hemflytten men allt har inte hittat sin rätta plats ännu. Det kommer med tiden antar jag.

Jag fick avsluta min måndagskväll tillsammans med underbara Callie. Med en liten serie fick vi träna på att komma in i trav mot första hindret utan ge sig iväg. Det var svårt nog och vi rullade ganska många gånger genom serien innan vi började hitta ett litet vänta-läge. Callie är lite yngre och är i princip inte hoppad speciellt mycket sedan hon kom till Sverige, fokus har legat på andra saker med henne. Men tanken är att jag ska hoppa henne regelbundet och jag tycker att det tar sig från gång till gång. Nu är det svårt att tro att vi under provridningen for varv på varv runt paddocken utan att kunna stanna.

Det är tur att det finns andra hästar att rida när ens egen ska få lite sommarlov.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s