Ett försök till en Bloppis

Det är kanske dags för mig att inse att hur högt nu en ponny än står på önskelistan så är det ganska orealistiskt att jag kommer att äga en, ännu mindre att jag kommer att låna en. Ponnytiden var fantastisk och jag hade mer än gärna haft en fin lovande D-ponny hemma i stallet men någon framtid som ponnyryttare kommer jag inte ha även om min förhoppning är att det ska mellanlanda någon eller några hos mig under de kommande åren. Men till det kanske jag inte behöver utrustning i överflöd?

Har bara börjat kika igenom vad det är som finns i garaget och det här var det jag kom åt just nu. Så jag lägger ut och ser om det finns någonting som någon skulle kunna tänkas vara intresserad av. Jag har egentligen inget behov av att sälja så sakerna kan lika gärna vara kvar till den dagen som en ponny bestämmer sig för att kliva in i stallet. Jag är extremt velig om vad jag egentligen vill ha kvar, för visst finns förhoppningar och önskningar men samtidigt är jag mentalt inställd på att jag kommer att ha en större häst i framtiden, även om hjärtat säger någonting annat.

Mejla, skriv på messenger eller SMSA om ni är intresserade av någonting.
lisafager@hotmail.com, Lisa Fager Bohlin @ facebook och 0707261965

Allt finns att hämta i kolbäck/strömsholm

img_5587
1. Horsewere- bomullstäcke med ATG Logga stl 135
2. HorseGuard fleecetäcke med slät utsida, Ösby naturbruksgymnasie logga stl 135
3. Fleecetäcke med glitterkrage, Glada hästen i spiltan logga stl 135
4. Fleecetäcke från Allsvenskan, stl 125 eller 135 (kollar vid intresse)

Alla täcken endast använda vid tävling/träning.

img_5585
1. Kingsland funktionströja stl S, (för kort i ärmarna för mig)
2. Spooksväst med gömd dragkedja innanför den yttre. Stl S
3. Animoridbyxor stl I38 D32 (som svensk 34)

img_5586.jpg
1. Ludd till sadelgjord, stl full men passar ej för stora gjordar, använt på 110cm gjord.
2. Zandona benskydd med ludd, stl Cob
3. Veredus benskydd stl S

img_5588.jpg
1. Vänsta Ryttarförening ländtäcke i ull stl S
2. Regnländtäcke, bortskänkes, krympt i tvätten och passar ca C-ponny
3. Back on track nättäcke Stl 125, Knappt använt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s