Life is what happens when you are busy making other plans


Jag vet att jag i många fall kan uppfattas som blödig och överdrivet känslig och så må det vara. Jag förstorar ofta det som jag känner, låter det gå till överdrift, eldar på det redan befintliga och om jag ska vara ärlig så vet jag inte om jag ska se det som en fördel eller som en nackdel.

Jag är som jag nämnt en expert på besvikelser, proffs på negativitet. Det är kanske aldrig någonting positivt men jag vet att ur det så föds min kämpaglöd, åtminstone när jag låter besvikelsen ligga och väga på klippkanten utan att den faller över. Där hittar jag som mest motivation, som mest vilja att jobba hårdare än tidigare. Men det är en fin gräns som så lätt kan passeras och då faller man djupt, och hårt.

Men med alla dessa känslor så kommer även guldkornen. Jag kan gråta av lycka och ibland innebär lycka inte ett utförande eller en prestation, utan en sekund i livet av fullständig harmoni. När man hittat jämnvikt på den där vågen, efter all ansträngning och efter så många uppförsbackar så plötsligt möts man av en liten etapp där det är helt och hållet platt. Där finns möjlighet att se tillbaka på det som skett samtidigt som man får en skymt utav allt det som finns framför oss.

Sedan jag kom hem har jag försökt i största möjliga mån att njuta av att jag befinner mig på den där etappen. Att det varken är brant uppför eller utför. För det är i det här som vi har tid att hitta oss själva, utvecklas och samtidigt kunna se saker för vad det är, utan en alltför subjektiv syn på det. Jag ler varje dag när Tudi möter mig i stallet, varje gång jag får sitta upp sadeln oavsett om det är på en liten ponny, en välutbildad storhäst eller en 3årig galoppör, och jag blir nästan tårögd när jag tänker på att det här bara är början. Jag har så mycket kvar att leva för och det är kanske den bästa insikten utav alla. 

img_8147

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s