Choose a job you love and you will never have to work a day in your life

img_5810

23.32 är klockan när jag klickar in här för en sista gång idag. Hur ska hjärnan kunna somna när det finns så mycket jag inte hunnit med att göra under min lediga dag. Jag ser fortfarande hur min ”Att göra-lista” inte krymper, utan snarare hur den växer sakta men säkert. Och jag känner stressen över att resten av veckan är bokad i detalj, där varje timme är värdefull för att planeringen ska stämma.

Men dagen började i tid med en ridtur tillsammans med Callie tidigt imorse. Frukost i farten fick det bli när jag efter Callie skulle vidare ut till Tudelu för att låta Emma prova henne då hon ska rida några dagar medan jag är bortrest under nästa vecka. De fungerade superbra ihop och lite snabbt kunde vi bestämma att jag även ska komma och rida hennes ponny nu i veckan, det är en ponny jag startade för några år sedan på en hemmatävling.

När den värsta värmen hade lagt sig så kunde jag och Goldie köra ett ridpass i ridhuset, det vill säga där runt 20.45 tiden. Idag har jag bara positivt att säga om honom. Med spetsade öron tog han sig ann de uppgifter vi gav honom utan att han blev spänd eller blockerad. Han rättade till de fel som uppstod och han kändes hela tiden väldigt nöjd över tillvaron.

Hästbubblan, som jag trivs när jag får befinna mig i den. Jag förstår varför jag valde att plugga häst -för det är såhär jag vill leva. Jag kan nästan uppskatta skiten under naglarna efter en dag där jag känner att jag gjort någonting meningsfullt. En dag vill jag kunna försörja mig på det här men det är långt kvar till dess, men bara genom att börja tänka i dessa banor så är jag ett steg längre än tidigare. Det kan gå och fram till dess så tar jag alla nya erfarenheter och lägger i mitt bagage.

img_5809

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s