You can’t change things by loving them harder

Två helt irrelevanta bilder till ännu ett inlägg som saknar den röda tråden

Ibland, kanske dock ytterst sällan, skulle jag vilja påstå att jag tror på ödet. Tror att saker och ting händer utav en anledning, att våra liv är planerade och att livets luckor och pauser är gjorda för att som ett kugghjul falla samman med varandra. Samtidigt vill jag helt och hållet säga att vi skapar våra egna liv, att vi är ansvariga för allt det som sker. Att vi är ansvariga för oss själva, vårt mående och människorna som vi väljer att involvera i våra liv.

Men just idag kändes det som att det var ödet, som att nu var det dags för motgångarna att äntligen vända sig bort. Magkänslan talar starkt för att det här kommer att bli så bra så, även om detta trots allt är en sorgens dag. På söndag får ni veta mer. Det blev en sommar av beslut, tankar och enormt mycket känslor. När hösten börjar kommer ingenting att vara sig likt men på något sätt känns det bra trots att tårarna har tryckt bakom ögonlocket sedan tidig morgon.

Jag vet inte vad jag vill tro. Jag vill tro att allt som sker har en mening, att vi lär utav allt det som vi går igenom och upplever. Att frågetecken alltid rätas ut förr eller senare. Att saker som är menade att bli kommer att lösa sig. Att vi får kanske precis det som vi förtjänar även om det många gånger kan kännas enormt orättvist. Att de enda begränsningar är de som vi sätter på oss själva. Jag vill tro att det finns en framtid uträknad för oss men det känns för enkelt. Ingenting i livet är någonsin enkelt.

Nej nu måste jag sova. Somnar alldeles för sent och har klivit upp innan 05.00 flera dagar i rad nu. Imorgon blir ytterligare en tidig morgon för då åker Goldie till Avesta och tävlar. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s