Avesta Ridklubb 28/7


En start blev av den här helgen trots allt. Tanken var att tävla fredag-söndag men Tudis två starter blev strukna. Goldie var iallafall på plats i Avesta den här morgonen och leverade med en felfri runda i 90cm på deras storhäst tävling. Jag tror att både han och jag var nöjda när vi kom ut från banan och jag känner mig väldigt nöjd över resultatet.

Utan några egentliga förväntningar så tog vi det här som en träning. Goldie har inte tävlat speciellt mycket så tanken är att han ska komma ut och se lite mer av världen för att ha lite mer rutin i bagaget. Han tog det hela med ett lugn och det får han en guldstjärna för.

Att tävla är verkligen bland de roligaste jag vet. Som den riktiga vinnarskallen jag är så vill jag mer än gärna vara ute varje helg men det spelar egentligen ingen roll vad för slags tävlingar, vilka hästar eller vilka klasser. Med tävling kommer ett slags kvitto på det som man har tränat på, man kommer hem med ett facit på hur väl man har gjort sin hemläxa. Sedan är givetvis inte resultatet allt, en utav de bästa rundorna jag har gjort slutade med två nerslag. Men för en själv är det nyttigt och utmanande. Jag får helt enkelt fortsätta att samla rutin på tävling och se vilka mål jag kommer att kunna sätta i framtiden.

IMG_5763
Alla bilder fotade av Hedda – heje.foto @ instagram 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s