2018-08-03

Somsagt, jag är på plats. Någonstans utanför sparreholm eller flen. Det är fortfarande lite oklart vart i landet jag befinner mig men jag hittade hit med en blandning utav GPS och snapchatkartan. Jag inleder starkt med att tappa bort min bilnyckel redan första kvällen. Det var väl tur att jag aldrig behövde lämna gården och att nyckeln kvällen därpå kom till rätta igen.

Min ridlägervecka börjar inte förrän på söndag men jag har fått vara med och lära känna en del utav de hästar som ska med på lägret nästa vecka. Jag har även fått rida på två hästar som inte går med under den här veckan. Jag och gotlandsrusset GB har fått bekanta oss några kvällar nu och det blir bättre och bättre. Fick även prova att rida en C-ponny igår som var väldigt trevlig.

Jag känner mig lite bättre till mods efter de första dagarna här, det är inte helt främmande att stå i ridhuset. Har fått vara med och se, provat lite lätt att instruera och tycker att det är väldigt roligt. Det är en rolig vecka som väntas och ännu roligare att veta vad jag har att komma hem till. Jag provade två hästar under förmiddagen i tisdags innan jag åkte hit. Roligt men så himla svårt. Förstår att jag har så mycket att lära och det gör att jag faktiskt längtar efter att börja skolan igen. Jag behöver all tid jag kan få i sadeln. Jag vill verkligen bli bättre.

img_6009img_6043img_6044

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s