På rätt plats i livet


Sitter återigen på några flätade utemöbler som fortfarande är fuktiga efter den lilla skur som himlen bjöd på under eftermiddagen. Luften känns ren, en aningen kylig, men fortfarande sådär somrig som bara den svenska sommaren kan vara. Inlindad i en filt kan jag skydda mig mot vinden som ibland kommer fläktande. Men som jag njuter just nu, för att jag befinner mig på en underbart mysig gård, omringad av ponnymular  och idag kom ett helt gäng med förväntansfulla barn för att tillbringa en vecka här.

Jag har fått rida och kanske är det så att det toppar hela min tillvaro. Igår fick jag rida en fin ponny som ska gå med den här lägerveckan och idag provade jag en ponny som är reserv för denna vecka. Varje timme räknas, varje travsteg i sadeln kan hjälpa mig framåt. Då får jag ta vara på de tillfällen som ges.

Tänker på hösten och ser att tävlingskläderna antagligen kommer att hamna på hyllan under ett bra tag framöver. Jag kommer inte att ta hem en ny häst att tävla tillsammans med. Inte på det sättet som jag har gjort under alla år. Det känns tråkigt eftersom jag hade en förhoppning om att kunna starta 120cm men förstår att så kommer det inte att bli. Jag hoppas givetvis att jag kommer få möjligheten att starta någon häst då och då, men för egen del kommer jag inte skaffa mig en ny. Tänk att jag har startat i princip 60-100 starter varje år från och med 2014 och nu kommer jag vara glad om jag kommer ut på någon enstaka. Men drömmar tar tid, mål tar tid och en del saker är värda att vänta på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s