onsdag


Det gäller att ta vara på de soltimmar som Sverige erbjuder nu när vi går mot en svalare höst. I den extrema värmen som varit har jag undvikit att befinna mig utomhus och det är först nu jag önskar att jag hade jobbat hårdare på att få lite färg.

Onsdagar på lägret är för hästarna en lugnare dag vilket innebar två grupper med uteritt under förmiddagen och för mig blev det ledigt, så jag spenderade två timmar på bryggan med musik och podcast i öronen. Det är nyttigt att vara ensam, att ta sig tiden att stanna upp i livet och reflektera. Det har jag gjort idag. Jag tänkte på hur hårt min hjärna väljer att arbeta i perioder, hur mycket den analyserar och övertänker situationer men utan att överhuvudtaget kunna sätta ord på känslorna som uppstår. Är det inte konstigt? Att med så mycket detaljtänk är jag fortfarande långt ifrån att skapa en bild som kan se helheten och ännu längre från att kunna beskriva den och få andra människor att förstå. Jag saknar verkligen talets gåva och i skriven text har allt en tendens att flyta samman.

På söndag rullar bilen hem igen. Men vad är egentligen ett hem utan en häst? Det gör ont att tänka så. Att boxen hemma fortfarande är fylld med Tudis spån. Att vattenhinken jag fyllde till henne den där sista dagen fortfarande hänger helt orörd i boxen. Tunnorna med foder, höpåsarna och annat oviktigt är kvar i stallet utan att användas.

Jag har saker att se fram emot. Min planering för augusti är full och jag vet att allt kommer att bli otroligt bra. Jag räknar ner dagarna. Framtiden står inför dörren och även om det blir allt annat än vad jag tänkt så vet jag att det här kommer bli det bästa för mig. Det här kommer att bli precis vad jag behöver.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s