Kliver ur ridlärar-rollen för denna gång

Mormors Gummibollen aka GB, Elly & Alenco – tre utav de hästar jag fått rida här.


Då får jag tacka Björkäng för min vistelse här, tacka eleverna som stått ut med att vara mina försökskaniner i ridläraryrket. För att de lyssnat och tagit till sig utan att bli trötta på mitt tjat och gap. Det har varit fantastiskt roligt vill jag erkänna och jag blev verkligen inslängd i ledarrollen från första dagen. Något som jag för flera år sedan hade känt mig betydligt mer bekväm i men som sedan kom naturligt när jag väl stod i ridhuset. Ännu roligare blir det såklart med den positiva feedbacken som jag fick idag från elever och föräldrar. Innerst inne känner jag ändå att ridlärare är kanske inte det jag vill jobba som i framtiden men det har varit roligt att ge det ett försök.

Jag har fått göra både det ena och det andra under den här tiden och höjdpunkterna har såklart varit de dagar som jag fått spendera tid på hästryggen. Jag har fått rida fyra olika ponnyer varav tre sedan gick med under min lägervecka. En annan höjdpunkt var såklart att se allas banhoppning igår, där såg man att en del utav de saker som ekat i ridhuset under mina lektioner hade fastnat och alla red otroligt väl utifrån sina egna förutsättning och sin egen nivå. Jag tror att de haft en minst lika bra vecka som jag har haft.

En natt kvar här nu, imorgon åker jag hem till Kolbäck igen. Tillbaka till verkligheten och allt vad det innebär. Tillbaka till en vardag utan kravet att åka till stallet, men antagligen kommer jag spendera varje dag under veckan pussandes på en och annan omtyckt ponnymule. Det är dags att börja förbereda inför skolstart, det är inte långt kvar nu. Jag fortsätter att stänga ute världen och lever kvar i drömbubblan. Där finns det ingenting som kan ta lyckan ifrån mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s