Planerar för vecka 33

Jag kommer att komma hem mitt i det renoverings kaos som min familj drog igång för ett par veckor sedan. Min mamma gillar att starta projekt, gärna överallt och alltid samtidigt. Denna sommar gjordes mitt rum om med tanke på att jag flyttar hem igen efter ett år borta, även hennes arbetsrum, vår hall och nu är det köket som ska göras iordning. Jag ska verkligen inte klaga, det kommer att bli väldigt fint, det är bara den detaljen att det är svårt att befinna sig i röran utan att vara i vägen.

Min vecka är i stort planerad och det väntas tre dagar med jobb, tisdag, fredag och söndag. En tävlingsdag på lördag tillsammans med Goldie och Suzie där jag sammanlagt rider tre klasser. Under veckan ska jag rida de båda en dag var och sedan är min tanke att försöka klämma in ytterligare ridning för att stilla mitt behov i sadeln. Sedan kommer fokus ligga på att förbereda fölen inför fölvisning!

Aldrig söndagsångest när dagarna fylls utav häst. Veckorna springer iväg och september står inför dörren. Var tog tiden vägen? Jag ser fram emot en spännande höst och är glad över hur bra den här sommaren har varit.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s