2018-08-16

Det händer inte så mycket i livet när man är utan häst. Det är ett tomrum som jag försöker att fylla med meningsfull tid men vad finns det som kan väga upp närvaron av en häst? Det är svårt det där. För jag är aldrig sysslolös men ändå känns det som att jag har så mycket tid över till annat, ändå blir min lista över saker att göra inte mindre.

Vi är i mitten av augusti och för många så börjar skolan nu. Jag har resterande del av månaden kvar innan jag ska tillbaka till mina studier. Även om jag längtar tillbaka till att fylla vardagen med regelbunden häst igen, så har glappet från att ha en egen häst varit viktigt. Det skapar längtan och en vilja att komma tillbaka till just det.

Jag funderar på vad jag ska börja beta av för att det inte ska kännas som att jag har allt för mycket hängande över mig. För det är det som är mitt problem, jag låter saker hänga i luften och i luften skapar dessa saker stress. De påminner om att de är någonting som måste göras men de har en deadline som ligger så långt fram i tiden att jag inte klarar av att riktigt greppa omfattningen av det som behöver göras. Jag jobbar på det och idag är en sådan dag som jag ska gå igenom listan och se vad jag kan göra just denna dag.

Jag lovar att när saker börjar sätta sig till rätta kommer jag att uppdatera er betydligt bättre men just nu är allt väldigt luddigt och jag saknar konturerna av allt det som varit. Jag letar bland röran för att hitta strukturer och för att få saker att falla på plats. Om bara en vecka kommer det att vara betydligt lättare. Så jag uppdaterar så gott jag kan fram till dess.

DSC_0335

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s