Kväll med häst

img_6337img_6338

Trots saknaden av egen häst så lyckas jag hitta tillfällen att få sitta upp i sadeln. Denna kväll fick jag ta ett par språng på Emmas ponny Suzie som ska följa med på tävling i helgen. Vi har inte riktigt hunnit bekanta oss, hon och jag, men vi lär oss allt eftersom är väl tanken och vi gör vårt bästa i helgen och ser vad det ger för resultat.

Jag skulle verkligen kunna spendera all min lediga tid på hästryggen. Kanske beror det på att jag är inne i ett sådant stim just nu. Sedan jag kom hem från Skåne hittade jag en ny gnista till ridningen igen. Det blev en nytändning med nya hästar och nya mål i den röra där jag försökte hitta tillbaka till det liv som jag levde innan flytten. Tillbaka till att knyta de kontakter som jag tappat längs vägen och hitta tillbaka till den jag var innan jag lämnade allt jag hade här. Det är kanske det som är svårast, för vi förändras och utvecklas hela tiden och det kan vara lika svårt att ta med sig sin roll hem som det kan vara att kliva i de skor som passade när man sist gick längs dessa bekanta gator. De passar, men de sitter inte lika bra längre.

Min tanke inför hösten är att rida så mycket som jag kan. Behöver du hjälp med din häst tveka inte att höra av dig. Kan rida inför försäljning, dressyr/hoppning eller starta om det behövs. Kan rida större C-ponny och uppåt, håller till runt strömsholm/Västerås-området. Mer om mig kan ni läsa i menyn – kontakt och information.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s