Söndag


Aldrig söndagsångest när jag får spendera dagarna på det sätt jag älskar mest. Med hästar från morgon till kväll. Klockan 07.00 var jag i stallet och under förmiddagen red jag två utav mina favoriter. Jessy och Hunter gör alltid så att jag rider runt med ett leende. Det känns extra roligt när saker som man arbetat med börjar kännas lättare och lättare. Jag rider de inte speciellt ofta och då känner man skillnaden när man kommer tillbaka efter en vecka ifrån varann. Jag avslutade kvällen med att rida en pass på Goldie som har haft lite sommarlov. Vi fick jobba ordentligt men roligt var det.

Lördagen spenderades i Kungsör med Suzie som hoppade två klasser. Vi tar med oss de positiva och glömmer det andra. För resultatet är inte alltid det viktigaste, ibland är det viktigare att man genomför på ett bra sätt och lämnar banan med en positiv känsla vilket vi gjorde.

Ny vecka på ingång:
Jobbar måndag, tisdag, lördag och söndag som det ser ut nu. Åker iväg på kurs torsdag och fredag. Onsdagen blir veckans höjdpunkt, men det får ni veta då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s