Close your door, they can´t touch you here


I ett försök att summera de senaste månaderna så svävar tankarna iväg, på jobb, på hästar och på vänner, på allt det jag hunnit med, men slutsatsen blir nog ändå, trots allt, att jag har gjort vad jag har kunnat -för mig. För att jag ska må så bra som möjligt.

När jag flyttade hem kände jag mig vilsen, borttappad i mitt eget liv trots att jag kom hem till allt det som var bekant. Jag hade saknat det som jag hade låtit livet kretsa kring när jag bodde här hemma, men när jag kom tillbaka hit saknade jag ännu mer att vara helt och hållet anonym. Den där augustimorgonen för ett år sedan när bilen rullade ut från stallplanen så hade jag en chans att börja om. En chans att lämna saker, händelser och människor bakom mig. Var det någon gång i livet som jag behövde det så var det då, jag behövde komma bort, testa mina vingar, falla och flyga. Jag behövde utveckla den del utav mig själv som jag aldrig kunde göra här. Jag behövde få skapa den jag ville vara, utan att ha ett bagage att ständigt bära på. Jag behövde komma bort från frågor och förklaringar.

Med handen på hjärtat, jag har gjort vad jag kunnat och det ska jag fortsätt att göra även när vardagen knackar på dörren. Den här sommaren har bestått av mängder utav frågetecken, mängder av skratt men även en del tårar. Jag har skapat mening i de timmar som jag kunnat påverka. Jag har gjort aktiva val där jag har satt mig själv i första rummet och jag har valt att fokusera på de saker som har betytt mest för mig. Jag ser fram emot fortsätta bygga upp mitt egna liv. Fortsätta drömma och vara stark nog att aldrig någonsin ge upp.

En ny vecka är så välkommen, aldrig mer söndagsångest men alltid fullt av måndagstankar. Dagarna kommer flyga förbi och det har jag ingenting emot.

img_6425

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s