We must be happy with what we have while working for what we want

Tisdag och tre hästar ridna, stall från klockan 07.00 till klockan 20.00 med en snabb paus mellan 16-17.00. Men jag trivs och det är lika roligt att gå upp varje morgon. 

Meglio och jag red ett pass i ridhuset på förmiddagen och så fin han var! Jag kämpar fortfarande med att hålla min egen balans i galoppsadel men det känns lättare och lättare för varje gång. Min favorit Jessy reds ut en runda och han gick med spetsade öron från det att vi lämnade stallet till dess att vi var tillbaka igen. Han gör mig verkligen så glad.

En snabbvisit till Strömsholm för att hämta upp en bok som jag köpt inför skolstart. Sedan rullade bilen mot nästa stall där jag red en annan häst. Först en uteritt och sedan fick jag lite hjälp i paddocken med att rida honom. Jag tror aldrig jag har suttit på en så stor häst som honom. Tiden stannar i princip när jag rider lätt och då rider jag fortfarande för fort, men jag lär mig antagligen med tiden. Roligt är det iallafall.

I brevlådan hittade jag denna. Ridsportens kedjebok som Centrala ungdomssektionen CUS har skickat ut. Nu ska jag skriva en hälsning och skicka vidare den till någon annan. Är inte ridsporten fantastiskt, hoppas att den här boken kan fyllas med inspirerande hälsningar från Sveriges alla hästmänniskor!

img_6481

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s