Bara en liten del av en redan uppbokad vecka

img_6583

Givande dagar i studentstaden Uppsala tillsammans med Elin som går i min klass och Elsa som läser Hippolog med inriktning Islandshäst uppe på wången. SLU höll i en utbildningskonferens och i sista sekund innan anmälningen gick ut frågade Elin om jag ville följa med. Hippologerna var överrepresenterade av studenterna då två utav SLUSS(SLU:s samlade studentkårer) består av Hippologer som tagit studieuppehåll för att jobba med just SLUSS för tillfället. Mestadels var det lärare, rektorer, kårrepresentanter och andra arbetande som deltog på konferensen.

Två dagar fick vi spendera i Uppsala där vi lyssnade på intressanta föreläsare, hade workshops i blandade grupper där vi diskuterade kommunikation mellan lärare och studenter, normer och likabehandling. Jägmästarna hade en utställning gällande #metoo som går att läsa på avverkat@instagram. Vi fick se Ultuna och genast kändes vår studieort otroligt liten och omodern jämfört med de uppdaterade salarna vi vistades i. Men nog har våra gamla och framförallt vackra byggnader sin egna charm både på Flyinge och på Strömsholm.

Efter en avslutningsfika i Uppsala rullade bilen hem till Strömsholm igen och med ombytet liggande i bakluckan på bilen så bytte jag om på parkeringen utanför Knytpunkten innan jag åkte vidare till stallet för att rida en ponny. Riktigt roligt att känna vilken skillnad det blivit, när jag rider den så sällan så märks det att det går framåt sakta med säkert. Tillbaka hem till min egen säng och nu vill jag bara lägga huvudet på kudden och invänta en ny dag. Imorgon jobbar jag till 16.00 och sedan ska jag spendera kvalitetstid tillsammans med Kakan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s