Första dagen på resten utav år två

Klassen är samlad på Strömsholm och ordningen återställd efter en lång sommar. Nu ska vi låta vardagen ta form, komma tillbaka till rutiner och hitta en struktur i en ännu främmande vardag. Hitta sätt att göra dagarna så effektiva och enkla som möjligt. Jag har saknat det trots allt, att plugga. Saknat att spendera vardagen i en utmanande och utvecklande miljö och framförallt så har jag saknat vår klass. Nu ska jag hitta ett sätt att studierna i ett system som fungerar för mig och sedan är jag redo för vårt andra år tillsammans.

Jag avslutade sommarlovet med att spendera tid i sadeln. Under söndagen red jag ett pass på Mosse i ridhuset och Jessy reds vid slottet. Vidare direkt på styrelsemöte med studentkåren som jag precis har gått med i, från det fortsatte vi med att ha välkomstträff med klassen och årskursen som går över oss.

Och bara sådär så var karusellen igång. År två av tre har startat och jag känner mig lugn på något sätt, stressen och nervositeten har jag kunnat lämna bakom mig sedan en tid tillbaka. En veckas introduktion har vi framför oss och därefter så börjar allvaret, då drar det igång. Mycket information att ta in såhär den första dagen men jag har en bra känsla, det ska bli roligt och enormt lärorikt. Jag låter dagarna rulla nu och ser vilka bitar som faller på plats. Det är fortfarande saker att reda ut men nu har jag bestämt mig för att det här ska bli bra.

34121968_10212072131941841_4810188355897655296_n
Fortsätter bjuda på gamla klassbilder till dess att vi hunnit ta nya. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s