Första veckan avklarad


Vilken vecka, nu gör sig sömnbristen påmind. Vi är på plats, vi har fått bekanta oss med stallet, haft vår första häst och anläggningsvård, våra första lektioner och redan fått våra första inlämningar. Vi slungades snabbt in i verkligheten igen men jag har somnat med en bra magkänsla varje kväll och med en längtan efter att få börja rida igen.

Under torsdagen körde jag, Elin och Matilda tur och retur till Flyinge. Tillbringade därmed mer än 12h i bilen för att spendera cirka 3h på plats tillsammans med Hippologprogrammets nya ettor som också har avverkat sin första vecka. Givetvis bjöd skåne på strålande sol och det skar sig lite i hjärtat, jag minns flytten och vår första tid tillsammans där. Jag skulle göra vad som helst för att få spendera ett år till därnere. Hästarna var fortfarande ute på betet och tiden var knapp så något klappande eller god hann vi inte med. Men ettorna är numer insimmade över ån och vi fick besöka Sveriges vackraste anläggning i mitt tycke. Efter klockan 03.00 rullade vi in på parkeringen på Strömsholm så några timmar sömn hann vi med innan vi återigen tog satte oss i bilen och styrde mot Uppsala för att spendera fredagen på SLU/Ultuna.

Tröttare än tröttast fick jag sällskap av Elin ut till Kakan på fredags eftermiddagen som hade fått vila efter löshoppningen. Nu har hon blivit hängd på och nästa vecka är tanken att jag ska kunna ”rida” om jag får till det med lite hjälp från marken, men först ska hon skos fram under måndagen. Hon sliter så mycket och blir lite öm av allt grus. Men vi är på rätt väg och det känns otroligt roligt. Kvällen spenderade vi tillsammans med några från klassen.

Jobbar båda dagarna denna helg och fick äntligen sitta i sadeln idag på Uno som jag inte ridit på ett tag. Bakom två öron trivs jag helt klart bäst, det finns nog ingenting som gör mig så lycklig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s