Alltid en längtan efter måndag

Det är kanske bara att konstatera att man inte bör skriva inlägg sent på kvällen när ögonen sluter sig med jämna mellanrum. Då kommer både syftningsfel, stavfel och meningarna hänger inte riktigt ihop. Vi gör ett nytt försök nu klockan 09.07, då har både jag och huvudet hunnit vara vakna i 3,5h, minst.

Morgonfodring och utsläpp fick inleda min vecka och på det lyckades vi få till ett hovslagarbesök till Kakan. Det är bra att ha en hovslagare i familjen är något annat att konstatera. Sofia är tillsammans med min bror och utbildar sig till hovslagare på Strömsholm så hon fick äran att slå på Kakans livs första framskor, något som var mycket tålamodsprövande för hennes del, kanske tyckte hon att jag brukar vara betydligt snabbare när jag kratsar hovarna än vad Sofia var. Men hon skötte sig ändå väldigt bra trots pillande med allt annat när hon började tröttna.

Klockan 10.15 ska jag befinna mig på Strömsholm för vår första lektion för dagen. Unghästgruppen ska presentera hästarna för resten utav klassen och vi får se hästarna för första gången. Jag ska snabbt äta någonting innan jag ger mig iväg och sedan ska jag ta tag i pluggandet, det gäller att ligga i fas och inte hamna efter från början.

Min helg har jag spenderat med häst, häst och häst. Jobbade båda dagarna och avslutade helgen med att kika på häst tillsammans med Emma som ska hitta sin första storhäst. Jag tillbringade min lördagkväll tillsammans med Vendela som var på besök i Västerås. Vi har hängt ihop i många år nu trots att vi i princip aldrig hinner ses. Vi pratade häst över middag på Jensen och avslutade med att stå i gatuljuset någonstans vid en parkering och bara ösa ur oss allt vi inte hunnit säga till varandra, nu dröjer det innan vi ses igen. På helt olika håll gör vi det vi älskar mest, olika vägar mot samma mål och med en dröm om att hela tiden bli lite bättre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s