Bollen är i rullning, nästan så att vi kan börja räkna ner


Som en svamp vill jag suga åt mig allt, mer än kanske nödvändigt. Njuter av att vara tillbaka i en utvecklande och utmanade miljö, att verkligen vara på plats där det händer. Men visst smyger sig stressen in, vi har knappt hunnit börja men när jag ser terminsplaneringen så har jag svårt att hitta tiden jag skulle behöva för att hinna med allt det jag vill. Men jag tror att det rätar ut sig så fort vi kommer igång, när lektionerna går från introduktionsfasen till att faktiskt bli riktiga föreläsningar.

Vi har fått träffa våra unghästar som vi ska ha i vårt första block. Än så länge har jag bekantat mig med en treåring som kallas Hjärtat. Om vi håller ihop i slutet av veckan det är dock oklart, det ser vi vad som händer senare. Igår visades de för hand inför resten utav klassen och en del utav treorna och idag satt vi upp efter longeringen och red i skritt och trav med ledare. Därifrån ska vi bygga vidare de kommande 9veckorna som vi har framför oss.

Ridteori har vi både på sal och praktiskt i ridhus. Väldigt bra upplägg att först kika på övningar i ridhuset för att sedan gå upp till lektionssalen och fortsätta med det teoretiska. Företagsekonomikursen har dragit igång och jag har ett antal kapitel som jag ska läsa till imorgon.

Min måndag började som sagt med att Kakan fick nya skor. Vidare med lektioner fram till eftermiddagen innan vi hade en möte tillsammans med Studentkåren. Vidare därifrån åkte jag till Västerås och red ett givande pass med Goldie i ridhuset. Både han och jag fick jobba med de två bockarna jag hade ställt fram. Försökte rida en stor galopp i avspänd form utan att han skulle ge sig av på fart. Tycker att vi kom en bra bit på väg och galoppen blev mycket reglerbar mot slutet av passet. Hemma alldeles för sent kunde jag inget annat än att göra mig klar för att sova. Dagar som dessa vet man att man lever, men det är roligt och därför helt klart värt det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s