Första uppsittningen


Svävar på rosa moln, i en drömvärld som är en del utav verkligheten. Det krävdes inte mycket för att vända gårdagens tråkiga regnväder till någonting roligt. Elin följde med mig ut till stallet för att hjälpa mig med Kakan och det slutade med en uppsittning och ett varv i skritt.

Reflekterar lite lätt över hur många frågor jag nu är tvungen att besvara själv, hur många saker jag behöver fatta beslut om och hur mycket jag faktiskt är tvungen att lita på min egen magkänsla i jämförelse med unghästblocket i våras, det är den referensramen jag har att hålla mig till, förutom Mona som jag började rida in under 2017. Det har alltid känts tryggt att lita på någon annan som kan dämpa fallet om det skulle bli fel, eller ännu bättre, hindra oss från att falla helt. Men nu har vi ingen lärare på plats som vägleder eller tar ställning. Nu är jag lämnad åt att lita på mig själv, men man växer i den rollen också. Och nog har jag känt på mig att uppsittningen skulle bli det minsta problemet, men jag har velat hitta mer kontakt och jämnare bjudning och det är det som hindrat mig från att sitta upp tidigare.

Nu är det gjort och jag är så glad, glad i henne och glad i framtiden. Det här är det bästa jag hade kunnat göra. Jag känner på mig att det här kommer att bli så bra. Det känns tryggt och det känns rätt, så rätt som det kan bli.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s