Unghästblocket skvallrar om den framtid som väntar


My HeartBeat Song aka Hjärtat, sto, född 2015 e: Bravour – Be my chief xx

Unghästblocket har kommit igång och det verkar som att jag ska spendera de kommande veckorna tillsammans med Hjärtat. Det är dock inte bestämt ännu så saker kan komma att ändras. Det är en dam med mycket i huvudet men som jag tror kan vara väldigt rolig att jobba med under de kommande 9 veckorna som vi har innan det är dags för blockbyte.

Idag fick vi se hästarna ridna av stipendiaterna som har haft hand om hästarna precis innan vi fick ta över dom. Sedan fick vi själva sitta upp och känna. Jag tror att om bara några få dagar kommer Hjärtat ha funnit sig tillrätta med tillvaron i kungsstallet och med tiden kommer ridningen att falla på plats. Det roligaste med unghästblocket är ändå att jag kan relatera till den ridningen vi hade i våras med unghästarna eftersom detta är fortsättningshästar men också att det bara är ett år kvar innan jag är i samma situation med Kakan. Det gör att framtiden känns inte lika långt bort. Snart ska även hon ridas i alla gångarter.

Rolig info är även att det visade sig att det är Marie som äger Gasira som jag hjälpte till med förra våren/sommaren som har fött upp Hjärtat. Världen är liten.

Mycket snart ska jag sätta mig i bilen för att hämta upp Agnes och Elin på Strömsholm för att rulla mot Eskilstuna för att lyssna på en föreläsning där. Sedan blir det en senare tur till stallet i eftermiddag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s