Ledig häst-lördag

img_7103

Veckans enda lediga dag. Som hästmänniska, vad tror ni inte att man gör då? Klockan ringde tidigt och jag släppte ut hästarna strax efter klockan 07.00. Sedan blev det en kort tävlingsdag tillsammans med Bella och Chirre som hoppade en klass på Strömsholm felfritt. Vi var klara redan efter klockan 10.00 och nu kan jag ta tag i resten av dagens to-do. Det är väl ungefär så som denna lördag ser ut. Jag ska förbi Strömsholm igen för att kika på Septembergaloppen som går ute på Österängarna.

Igår red vi ännu ett pass på våra unghästar och det blir skillnad från dag till dag. Det är enkel ridning med avbrott och igångsättningar mellan skritt och trav, lite galopp och sedan lägga större volter. Det är saker som är svåra nog i dagens läge. Dessa veckor kommer att gå med stormsteg.

Nu ska jag ta tag i det jag har kvar. En inlämning som jag vill skicka in redan idag för att kunna pricka av den från listan. Börja förbereda för en ny vecka, läsa igenom företagsekonomin till kommande lektion och känna att jag har gjort någon nytta åtminstone. Det känns som att jag har hållit för mycket saker i huvudet att mycket har ramlat mellan stolarna. Men det är dagar som dessa som jag har tid att ta igen det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s