Everything can be solved with a little patience and a little time


Dags att lägga i en extra växel. Det är fredag, två lektioner, ett ridpass med min unghäst vid lunch och sedan har vi undervisningsmetodik där vi ska kika på några från klassen som håller lektion både för delar ur klassen och för gymnasiet. Min tur blir först om någon vecka så jag kan andas ut tillsvidare och invänta nervositeten.

Sovmorgon är verkligen ett begrepp inte har existerat sedan skolan började, När klockan ringer vid 6.30 känns det som att jag fått sova ut. Men på något sätt är det skönt att jag satt den rutinen, för strax efter 05.00 är man ganska nästan redo att kliva ur sängen, trots att man ibland är riktigt trött.

Helgens planer blir att åka med på tävling imorgon med Bella och hennes Chirre på Hallsta Ridklubb. På söndagen är det min tur att starta två hästar där. Sedan har jag en skolhäst som jag ska försöka rida båda dagarna i helgen om det går som planerat, eventuellt att jag har ytterligare en att rida, det märker vi. Kakan ska ut på längre tur och under nästa vecka är det dags att runda av inridningsperioden för hennes del för att få en längre sammanhängande vila.

Roliga nyheter är väl kanske att jag lyckats vinna ett VIP-bord på Breeders när Jeroen Dubbeldam kommer till Flyinge för att vara testryttare. Så nästa helg, direkt efter finmiddag i långklänning på Ultuna kommer bilen rulla mot skåne.
img_7262

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s