Ask yourself if what you’re doing today is getting you closer to where you want to be tomorrow


Ledighet betyder verkligen inte att man är fri från måsten, men samtidigt så kan dessa måsten vara väldigt roliga. Hästar är ett måste som tillhör gruppen med roligheter.

I skolan är vi uppdelade i tre olika block, hoppning, dressyr och remont/unghäst, där jag tillhör sista blocket. Det innebär att vi ansvarar för våra skolhästar även på helger, vi som har unghäst behöver inte motionera våra hästar men de andra blocken rider alltså sina hästar på helgerna. Denna helg har jag turen att få rida lite extra och tog på mig att rida fina Ackurat som är reservhäst under hoppblocket, han har jag ridit i veckan och idag reds han ner till slottet tillsammans med Åse som red en annan skolhäst. Ackurat är en riktig jätte bredvid mig men är riktigt rolig att rida. Imorgon har jag två skolhästar att motionera och tanken är även att göra ett jobb med Hjärtat inför måndagens lektion. Hippologlivet när det är som bäst.

Denna lördagmorgon var fruktansvärt kylig och jag känner fortfarande att jag inte riktigt har tinat. Jag släppte ut hästarna i stallet hemma efter 07.00 och åkte med Bella på tävling där hon och Chirre hoppade två klasser. Därefter red jag somsagt Ackurat. Nu är det dags att runda av, det vill säga åka tillbaka till mitt egna stall och mocka åt Kakan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s