Drömmar utav guld

img_7474

Det finns en känsla av att jag lever i en drömvärld, i en bubbla, skyddad från allt som kan skada eller göra ont. Skyddad från livets svårigheter och skyddad från den verklighet som flyger förbi utanför mitt fönster. Men jag tänker leva här, så länge som det bara går.

Tänk att den här tjejen klev in i mitt liv för drygt en månad sedan. En häst jag köpte för att hela mitt hjärta sa att det var rätt beslut att ta. Magkänslan har aldrig varit så stark och jag har inte ångrat en dag. Inte en enda sekund. Jag har aldrig mött en individ som tar livet med sådan lätthet, som är så ärlig, tydlig och modig. Det är nästan så att hon lär mig mer än vad jag lär henne.

Fyra gånger jag har ridit sammanlagt och de gånger hon burit mig på ryggen är inte fler än vad vi har fingrar till att räkna. Ändå leder jag henne från tryggheten i stallet, på en väg hon aldrig varit, möter upp en främmande kompis, sitter upp för första gången i stigbygeln och rider iväg mot slottet. Där möts vi av trafik, hästar och turister. Travar och galopperar innan vi rider hem igen, den sista biten tackar hon sin nya kompis för sällskapet och fortsätter hem själv. Jag är mäkta-imponerad. Hur kan det överhuvudtaget vara möjligt?

Vad det än må bli av henne i framtiden så är jag otrolig glad över att få göra det här tillsammans med henne. Hon kom in precis lägligt i mitt liv och förgyller det varje dag.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s