Ett bra avslut på vecka 39

Igår somnade jag utan några större problem, det räckte med att bara lägga huvudet på kudden för att tröttheten skulle smyga sig fram. Jag behöver bli bättre på att stanna upp och njuta av allt det som sker. För igår var en sådan dag där jag på riktigt kände att det här kan jag göra i resten av mitt liv.

Det är värt att åka till Strömsholm innan morgonfodringen när Hjärtat dansar fram på lina i ridhuset. När hon helt avspänt gör avsaktningar och igångsättningar, skrittar ute på linan utan att fokusera på annat än på mig.

Direkt därifrån fick jag åka hem och byta om, åka till Hallsta ridklubb där Gasira gick två klasser med mig och Goldie en klass med mig och en klass med sin ägare. Gasira behövde en runda att kika av sig och hoppade sedan andra klassen felfritt. Goldie gjorde två kanonrundor felfritt. Jag trivs så bra på ponny, det kommer jag antagligen alltid att göra. Gasira är något utav en drömponny i mina ögon och jag tycker verkligen så mycket om henne även om hon har mycket i huvudet ibland. Samma gäller Goldie, så himla trevlig och för honom har många spärrar släppt och det var så himla roligt att se Julias runda tillsammans med honom.

Ännu ett snabbt ombyte för att rida ut tillsammans med Bella på skolhästen Spitfire. Galopp runt slottet i en värmande eftermiddagssol stod på schemat, det trivdes vi alla med. Ackurat fick sedan lotsa mig runt i ridhuset med lite lättare dressyrjobb. Jag passar på att rida allt jag kan när jag inte har någon egen att rida. Jag tror att timmarna i sadeln kommer att ge mig någonting även om det inte för tränare. Envishet och ödmjukhet kommer att löna sig med tiden.

img_3664

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s