Ridning i mängder


Att spendera skoltid i sadeln är en lyx få förunnat. Jag känner mig lite besviken över att jag inte red betydligt mer när vi var på Flyinge eftersom vi där hade minst lika trevliga skolhästar som vi har här. Jag och Ackurat fortsätter att umgås på dagarna och ingen är lyckligare än jag. Ett lättare dressyrpass en ljummen höstmorgon mitt på stallplan. Det räcker för att sätta ribban på resten utav dagen. Jag och Rebecka red strax efter 07.00 eftersom vår unghästgrupp skulle jobba med ett grupparbete vid 08.00 tiden så vi behövde vara klara till dess.

Fortsatt gjorde unghästarna sin första uteritt tillsammans idag och det var nog höjdpunkten på veckan för Hjärtat, hon var så lycklig att hon ville krypa ur skinnet. Först och fort är hennes motto men trött efter alla intryck var hon när det var dags att sitta av utanför stallet. På eftermiddagen var det dags för undervisningsmetodik och Elin i klassen höll lektion i hoppning för några utav oss i klassen. Spitte blev min kompis detta pass, vilka läromästare till hästar vi har på skolan verkligen. Jag har redan spanat in min önskehäst till hoppblocket och jag hoppas på att få prova honom någon gång innan dess och att han lever upp till förväntningarna. Det märker vi, annars har vi många fina – bland annat Acke som antagligen kommer att gå med i vårt block.

Just nu, klockan 17.37 sitter jag i en stuga på Campus i Ultuna, Uppsala, men en tanke om att försöka sätta mig med pluggandet. Det går trögt men det är tanken som räknas. En inlämning nästa vecka som måste göras. Det är bara att börja.

img_7856img_7851img_7850

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s