2018-10-13

Magi. Det är någonting med dessa ögon som får mig att le varenda gång. Att rensa tankarna på hans rygg, sortera och reflektera. Det finns inget bättre sätt att ladda batterierna efter en vecka som varit fullspäckad måsten och krav. Han är en riktig favorit, fina Jessy.

Planen var att sätta mig med ekonomiboken den här eftermiddagen men jag beslöt mig för att fortsätta njuta av dagen. Tog med mig borstarna ut i hagen och spenderade tid tillsammans med Kakan trots att det hade börjat skymma. Jag inser att det är dags att börja lära henne det här med personligt utrymme men samtidigt tycker jag om hennes tillgivna sida som alltid söker efter en hand som kan klappa eller klia. Det är ingenting jag vill ta ur henne men hon börjar bli för stor för att sitta i knä.

Tar tidigt kväll denna lördag. Imorgon har jag utsläpp i stallet och sedan blir det ponnytävling på Hamre. På eftermiddagen är tanken att rida Ackurat på Strömsholm. Laddar om för ytterligare en skolvecka, en vecka där jag ska börja plugga ekonomi inför tentan som kommer snart, nu kan jag inte skjuta på detta längre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s