Tisdag 2018-10-16

 

Helgen är slut och vi har haft värmebölja med över tjugo grader de senaste dagarna. Bland dessa gula höstblad kunde vi rida omkring i en kortärmad tröja ute på Agria naturbana när vi motionerade våra skolhästar under söndagen. Ackurat fortsätter att sätta lycka i dagarna och är en stor del i att skapa mening i en hektisk vardag. Ibland behöver man en sån häst, som bara existerar och som smittar av sig med sitt lugn. Det får en att tänka att det är inte så svårt trots allt.

Jag har även hunnit med att starta Goldie på Hamre Ridklubb med ett nedslag och sen var jag med och coachade Julia som även hon hoppade en klass tillsammans med honom. Det är så roligt att se utvecklingen som Goldie har gjort den här tiden. Det går bara åt rätt håll och helgens starter var ett kvitto på att han landat med uppgiften och att han hittat förtroende för oss på ryggen. I helgen startar Julia honom själv på Strömsholm och då ska jag vara med och hjälpa till. Blir glad av att kunna vara en del utav det här.

Veckan fortsätter med unghäst, Hjärtat och jag börjar hitta knapparna nu och jag njuter. Det är tråkigt att det är först nu som det börjar släppa, det är ju inte långt kvar innan det är dags för blockbyte och vi ska gå över till hoppningen och några andra i klassen ska ta över vårt arbete med unghästarna. Men jag får vara glad så länge som det varar.

img_8332img_8330img_8344img_8260

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s