12.38

img_8443
img_8441

Veckorna går extremt fort och dagarna är slut redan innan man hinnit med att öppna ögonen. Men huvudsaken är kanske är att det är roligt, det finns få saker som är så roligt som att spendera dagarna bland hästlukt och mjuka pälsar.

Lördagens måsten är avklarade men jag har mitt egna stall kvar att göra innan jag kan känna mig helt klar. Julia hoppade två klasser med Goldie på Strömsholm med bra resultat! Mellan klasserna hann jag med att rida Ackurat på stallplan. Idag var jag glad att han var klippt så att han snabbt kunde torka efter passet.

Våra fredagar i skolan består av ett pass ridning som ingår i våra block och sedan har vi undervisningsmetodik på eftermiddagen vilket innebär att vi antingen håller lektion, rider lektion eller tittar på lektion. Denna gång fick jag rida med på hoppningen och Ackurat fick vara med och hoppa för första gången sedan terminsstart. Jag tror att han tyckte att det var lika roligt som jag tyckte att det var. Gasira avslutade dagen med två rundor på Hallsta ridklubb, en med ett stopp och en felfri.

Idag ska jag ta tag i företagsekonomin. Det ligger som en gnagande stress i bakhuvudet att vi snart har tenta och jag inte förstår någonting alls. Men hur svårt ska det vara kan man undra? 

img_8406

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s