Tisdag

img_8502

Det enda som kan göra livet perfekt just nu är att jag får ordning på företagsekonomin och får en förståelse för det här med bokföring. Det skulle underlätta en hel del vill jag lova. Det blir ett intensivt pluggande fram till nästa vecka med andra ord, i helgen kommer jag sitta i omgångar och bara läsa in allt. En liten lätt stress har uppkommit men jag hoppas att det kommer kännas lättare ju mer jag läser.

Jag minns inte riktigt var jag avslutade sist jag skrev men en ny vecka är igång. I måndags löshoppade vi våra unghästar. Hjärtat visade vad hon är avlad för och glänste med sitt okomplicerade sätt att ta sig an uppgiften. Det var nästan väntat, för det finns inget som kan få henne att spetsa öronen och hitta fokus som en bom på marken. Det kommer nog att bli häst av henne också tillslut, dock inte under mitt block men det ska bli roligt att se var hon befinner sig i slutet av året.

Ackurat och jag trivs fortfarande med livet. Det är dags att öka på arbetet så att han snart är redo att bli skolhäst på riktigt igen. Vi har besökt galoppbanan och planerar ännu ett besök i veckan.

Jag andas häst varje ledig minut och tyvärr är det ju tiden från studierna som jag tummar på. Men jag försöker och hoppas på att hitta en struktur i arbetet, jag har åtminstone börjat en vecka i förväg och inte kvällen innan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s