Du och jag kommer att ha mycket roligt ihop

Säg hej till min nya kompis Tequila som jag har fått möjligheten att börja rida nu alldeles nyligen. Har hunnit rida henne över helgen och idag åkte vi till skolan för att vara med på en hoppträning. Det är många knappar som jag ska hitta men det är så otroligt roligt. Hem och träna vidare till nästa träning, sluta attack-rida mot hindren, vara lugn och vänta på språnget – Har det någonsin varit min starka sida? Tveksamt. Men här kommer reaktionerna så snabbt att jag faktiskt måste våga ha is i magen.

Är så himla glad för det här. Nu har jag en äldre häst så att jag kan hålla igång ridningen. Trivs verkligen med den här typen utav häst! Nu ska jag bara lära mig att hantera all energi som aldrig tycks ta slut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s