Most of what you’re dealing with are really just thoughts… ever think of that?

Ackurat, så mycket glädje som han ger mig varje dag♥

Det är redan tisdag och fortfarande hinner hjärnan inte med allt det som ska göras. Det är ytterligare en fullspäckad vecka för min del och min förhoppning är att jag ska hinna göra någonting mer än att bara stressa livet ur mig.

Jag har en inlämning imorgon kväll som jag i princip har blundat för hela helgen eftersom tiden har varit helt obefintlig. Ska sammanfatta två vetenskapliga studier med metod och resultat, inser att det är minst ett tre timmars effektivt arbete och jag undrar varifrån jag ska försöka plocka dessa tre timmar. Jag har en redovisning på måndag där jag egentligen skulle ha skickat in igår men som jag inte ens kommer hinna skicka in ikväll.

Hoppträning står på schemat med Tequila och sedan kommer jag få sitta uppe alldeles för länge ikväll för att läsa dessa studier så kanske jag hinner med att sammanfatta dem imorgon. Men imorgon är schemat ännu mer pressat.. Stockholm och Friends på förmiddagen med avfärd 06.30 från Strömsholm. Klockan 13.00 ska vi hinna tillbaka för att rida lektion med skolhästarna för att sedan ha stalltjänst. Rida Tequila, ta hand om min egen häst, skriva seminarieuppsats, förbereda redovisning och packa inför helgen. När ska jag hinna med att andas? 

På fredag åker ett gäng från Strömsholm till Friends där vi ska ha tre showföreställningar. Spännande och roligt. En helg där vi kommer bort från lite måsten men jag tänker tvinga mig själv att sitta med böcker och texter för att ha någon som helst möjlighet att bli klar med allt det som ska göras.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s