Från det ena till det andra, vi tar vara på kontrasterna

img_9168img_9172

19.32 är klockan och inlämningen stänger 23.59. Vad sjutton gör jag nu? Den värsta paniken har lagt sig, kanske för att jag inser att det blir inte mycket bättre nu. Jag kommer inte åt den artikeln som jag ska sammanfatta vilket innebär att jag bara kan lämna in en. Varför är turen aldrig bara på min sida? Man undrar om man ska lägga sig ner och gråta eller bara skratta åt eländet.

Klockan 06.00 var det samling på Strömsholm imorse. Hästarna blev lastade och vi rullade mot Friends arena för att genrepa inför showerna som ska göras i helgen. Med en rasande fart hann vi tillbaka till vår hopplektion och Nemo hoppade som en miljon, film finns på min instagram. Jag kämpar mot instinkten att rida iväg honom på fart och det är nästan så att jag vågar tro att vi är på rätt väg.

Gårdagens hoppträning med Tequila satte verkligen självförtroendet på sin topp. Jag förstår inte hur det kan kännas så löjligt enkelt att hoppa höjder som jag är helt ovan med att rida på. För hur krångligt det än är mellan hindren så känns det som att allt ordnar sig när vi väl kommer fram till avsprånget. Jag får helt enkelt fortsätta vara tacksam för allt jag får lära mig varje dag.

img_9162

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s