Vi stressar iallafall en dag till

img_9187img_9193
Godmorgon. Klockan är 05.38 och det är dags att bege sig till stallet. En hektisk dag väntar. Jag ska släppa ut hästarna i mitt egna stall innan jag rider ut en tur tillsammans med min skolhäst Nemo och resten utav hoppgruppen.

Har haft kanske den bästa skolveckan sen vi började gällande ridningen. Nemo har hoppat som en klocka och det beror nog på att jag helt plötsligt har slutat jaga distanser och låta hindren komma till mig istället. Igår red vi ett ordentligt markarbetes pass där allt bara klickade. Jag hoppas att lydnaden sitter i över helgen och att vi fortsätter i det här spåret ännu en vecka. Tequila fick göra samma övning på kvällen vilket inte gav samma fina resultat men helt klart blev det mycket bättre. Det är nog en övning man behöver göra ett par gånger för att verkligen hitta hur den ska ridas.

Snön anlände till strömsholm igår och vi hamnade i en vit vintervärld. Alldeles lagom att börja plocka fram julpyntet denna helg med andra ord. Innan lunch rullar bilen mot stockholm och friends arena och där blir jag kvar hela helgen. Det ser jag fram emot även om plugget får följa med på ett hörn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s