Risken finns att jag somnar stående 23.34

Det känns som att varje gång jag loggar in här så infinner sig ett lugn. Att jag skriver här innebär att jag har hittat en lucka i en redan alldeles för hektisk vardag. Ett lugn att kunna andas och låta världen spinna vidare utanför mitt fönster. Det innebär att jag har hunnit med det som jag planerat för kvällen. Att jag har lyckats pricka av några måsten på den förevigt växande listan. Jag är trött, det är jag alltid.

Men idag är det värt en sen kväll. Idag fanns andra uppdrag som tagit min fulla koncentration. Som fångat mitt fokus. Idag har jag lagt tid på vad som ska komma att bli min framtida kompis och det känns löjligt roligt att ett par språng i ett ridhus kan skapa så mycket glädje och så höga förväntningar. Kakan fick följa med på löshoppning på Strömsholm idag och mitt hjärta vill spricka av lycka när hon gång på gång visar precis varför jag behöver henne i mitt liv. Det är så enkelt, det är alltid enkelt med henne. Första gången hon åkte transport idag och det var som att hon inte hade gjort annat. Leker över hindren och hon lyser av självförtroende. Tänk om livet kunde vara så lätt som hon får det att framstå?

Nemo skötte sig fint idag på dagens hoppning/markarbete. Acke, jag, Rebecka och Newton trotsade vädret och det fick vi betala med genomblöta kläder. Hästarna fick komma ut åtminstone och jag tror ändå någonstans att det uppskattas även om ridhuset kan vara lockande i dessa tider. En redovisning klar och jag är så förberedd som man kan bli (när man börjar läsa dagen innan) inför seminarieträffen imorgon. Fick en påminnelse om att jag tydligen håller i UMET på fredag, det vill säga en uppgift som jag helt har förträngt. Men livet brukar lösa sig, om jag bara tar mig tiden att varva ner.

Mer om helgen på Friends får jag ta en annan gång. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s