Oklart men väldigt väldigt bra


Den bästa känslan är att klicka på ”lämna in” samma dag som deadlinen går ut för en uppgift. Som jag har slitit med min seminareuppgift den här veckan, jag har verkligen läst och försökt att förstå och förstå så mycket som det går av alla vetenskapliga texter på engelska med för fina och komplicerade ord för mig att förstå. Om det blev bra, tveksamt, men den är inlämnad och jag ligger återigen i fas samtidigt som julstämningen kryper närmre inpå. Det tråkiga är kanske att bara för att jag har lämnat in betyder det inte att jag är klar, jag har bara en sak mindre just nu, den kommer att skickas några vändor fram och tillbaka mellan mina gruppmedlemmar och min handledare.

Mer än hälften av vår redan lilla klass lyckades slita sig från stallet och åkte till Skinnskatteberg för att besöka ett annat Campus som hör till Sveriges lantbruks universitet, vilket är det universitet som vi hippologer tillhör. Där deltog vi på Lucia-sittning hos de som läser till skogsmästare. Med alldeles för lite sömn så var vi ändå på plats i stallet klockan 06.00 och fodrade hästarna för att hinna se en del av Ridskolan Strömsholms Luciafirande denna morgon. Med en föreläsning på förmiddagen, en ny inlämningsuppgift och nu lite lunch så känner jag mig redan trött i kroppens alla muskler.

12.39 och det är dags att börja med hästarna. Det är vad jag kommer att ockupera mig med resten utav dagen. Eventuellt orkar jag försöka mig på den uppgift vi fick tilldelade, eller om jag bestämmer mig för att skjuta en smula på den. Det märker vi när dagen börjar lida mot sitt slut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s