Tack livet


Jag är så extremt tacksam över att det här är min vardag. Att jag har möjligheten att varje dag kliva upp ur sängen och längta efter att lära mig mer. Att jag får spendera dagarna på de sätt som jag älskar allra mest. Att värmande och ångande andetag från en mjuk hästmule är den del utav dagen som jag ser fram emot allra mest. Julafton i stallet, tillsammans med hästar som får mig att känna mig som den lyckligaste människan i världen. Det är svårslaget.

Air Max, Ackurat och Don Rubin blev mina kompanjoner under förmiddagen. Planen var från början inte att rida alla tre men när det bara var Ackurat kvar så visste jag att jag skulle ångra mig om jag hade valt att inte rida honom på självaste julafton.

Tack Strömsholm för ett fantastiskt första halvår. Hälften av min tid på hippologprogrammet är avklarad. Tack livet för alla möjligheter jag erbjudits, jag försöker att ta vara på varje stund, ta vara på varje chans jag har att bli lite bättre. Ingen dröm är för stor och jag ser fram emot en vår fylld av häst. Ser fram emot att sätta nya mål tillsammans med Tequila, träna tills poletten trillar ner och flytet kommer, ser fram emot att förbereda Kakan inför kommande treårstest och ser fram emot ytterligare en termin i en miljö som inspirerar oss att sikta högre än vad vi själva tror är möjligt.

DSC_0013

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s